September 30, 2011

Selamat Hari Lahir n___n Saengil Chukahamnida

Hari nie 30 September 2011,genap la umur aku 21 tahun.
Alhamdulillah, masih lagi diberi kesempatan oleh Allah S.W.T utk meneruskan hidup ini.
Sedih melihat umur yg dah semakin up up and away tapi dlm mase yg same juga
Gembira kerana aku sudah hidup 21 tahun hidup kat dunie nie. Masih pnjg umur. Syukur ~
Buat yang wish HB, tanx kawan2 ku sekalian.
HB di FB adalah hari dimana anda dapati berpuluh orang akan post di wall anda. :D
Antara manusia yg wish befday sy di FB

Ahmad Syahmie , Cida Yahya , Siti Mastura Yunus , MiErah HaLim , Nurul AtiQah , Adeq Kewchiq , Nurul Amirah Hanim Umar , Nieq Sarah , Razif Hamzah , Faizal Tumiran Jr. , Syamimi Hazirah , AQkram Hernandez , Fizah Ciodot Cedot , Saadah Bling Bling , Rezie Siobal , Minoz Simba Siwonnie , Raja Nor Atiqa , Mavie Imnida , Apiz Azizi , Izzul Azri , Syahrul Asyraf , Faten Afiqah , Nurul Siti Zaleha Alieza , Haizan Saidin , Sha Sya , Amal Aziz , Khairani Othman , Amyrul Azuwan , Enche' Enz , Muhammad Azrul , Nadella Zahare , Kama Azex Lasik , Fadzilan Mustapa , Leyla N Aswad , Yaya Kamarudin , Nur Annisa Nabila Maslil , Ashiqin Mokhtar , Mee Noradalina EunJoon Elf , Izatul Solehah , AzIe AffeNs , Fieda Ahmad Putra , Shahid Amira , Aiyuenot Reallylike Thearrogentdaughter , Sayyada Salads , Farah Ramli , Choc Kpop , Nurul Asmira Amir Kamal , Nasuha Nasuke , Atenazara Ishak , Ryfa Sahiera , Alia Azam , Nadia Aurika , Mahabbah Fillah , Nur Hazwani Ahmad , Norain Mohd Baharuddin , Amanie Ashraff , AmsHa Amni , Wani Zainul , Samsul Siji , Princess Ira , Wan Najwatul Farah , Nor Azlina , Nur Munnira , Anis Syahira , Adi Danial , Nur Fasyiqin , Auntie Sally , SujuElf Hanna , Mieza Nasir , Shakirah Vipelforever , Eqa Fieqa , Ishida Uryu Quincy , Perfect Mâjdoulinê , Kpop Freaks , AmYza ZaLimin , Ainul Mufidah , Nisa Mohammad , Atyn Nadya

tak lupe juge family di rumah yg wish jugak =)
Yang mendoakan sy, time kaseh juga. Ai lap u tu lah~~~~
doa sy cepat beso lah,tggi lah,gemuk lah...tenkiu2
Smoge sy dapat terus menikmati hari lahir sy yg seterus nya dan seterus terus nya lg ..
Amin, Ya Rabbal Alamin..

P/S : korg tau x sy da same tggi dgn peter crouch skang.
P/S 2 : sape na bg hadiah,sile bg Ipad2 yeap *demand*

3 comments:

Amanie Ashraff said...

siot je aku kat tempat yg corot. cisss

Samsul Siji said...

tenkiu2 byk :)

waLy said...

Amanie,xde lah corot sgt pun.

Sam,same2 bnyk2 :D