September 28, 2011

My New Addiction "Ulzzang Shi Dae!!"


Hehe.Ensem kan kan kan..klu nak tau nie la show yang aku tgh layan skang.Show nie zaman 2009 2010 tp aku yg pending baru na tgk. Name show nie "Ulzzang" atau maksud omputih nye "Pretty Face". Ape yang menarik pasal show nie, dieorg nie bukan singer or actor.typical korean je.tp dieorg ade website sendiri yang follower nye beribu2.10,000 la 20,000 la 50,100 la (kire mcm orang yang feymes kt internet la).. pffft blog aku nak follower bebnyk mcm tu??seribu tahun lg pun mustahil kan~~ Dieorg ni slalu la post their pictures kt their own website,dan memang ramai la org puji muke dioerg lawa.. tp ade yg look more nice in the picture than the real person. maybe sbb photoshop,make-up,lenses,surgery etc etc.. tapi kalau dah cun tu,memg cun dr atas smpai bawah la. Aku tak pasti la ade brape season tp aku baru tgk season 1 and 2. My fevret mestilah mamat yg bername Lee Chi Hoon..kt bwn nie ha

Chi Honnie Oppa,kahwin dgn sy je lah

Jae Hyun Oppa pun Handsome jugak

Tae Jun Oppa yang sgt Funny Man

Ulzzang Shi Dae !!! Hope suatu hari nnti sy pun akan jadi Ulzzang jugak.dpt jumpe Chi Hoon oppa n__n

2 comments:

Amanie Ashraff said...

pehh muka market ni wehhh. agak2 buat plastik surgeri tak ?

waLy said...

yang aku punye chi hoon oppa buat surgery hidung.tp sikit je...